Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadından altın almak

Rüyada kadından altın almak

Rüyada kadından altın almak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kadından altın almak gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Rüyada kadından altın almak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, işinde zarar edeceğine inanılır.

Rüyada bir kadının boynunda altın görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik takan kadın görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada altın dişli kadın görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada altın takan kadın görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadına altın vermek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, kurtuluşu yakalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments