Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadına altın vermek

Rüyada hamile kadına altın vermek

Rüyada hamile kadına altın vermek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, istemediği halde borçlanacağına, kolaylıklara kavuşacağına, eski enerjisini bulacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadına altın vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada hamile kadına altın vermek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadınla konuşmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kadını hamile görmek dertlerin biteceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalettir.

Rüyada hamile bir kadına sarılmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadına yardım etmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadın göbeği görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada hamile kadını öpmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments