Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın tarafından sevilmek

Rüyada kadın tarafından sevilmek

Rüyada kadın tarafından sevilmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret eder.

Rüyada kadın tarafından sevilmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Rüyada bir kadın tarafından sevilmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada kadın tarafından sevilmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, kazancının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada biri tarafından sevilmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına inanılır.

Rüyada başkası tarafından sevilmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği tarafından sevildiğini görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından sevilmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulur.

Rüyada aslan tarafından sevilmek elin bollaşacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek tarafından sevilmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments