Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, günah işleyeceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, ticarette öne geçeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sürekli yerinde sayacağına alamet eder.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek başka alanlara yöneleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, yeni bir araca sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulur.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına alamet eder.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak kafasının rahat edeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments