Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekler tarafından ısırılmak

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, büyük bir yenilgi alacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine inanılır.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak çocuklar gibi şen olacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına delalettir.

Rüyada köpek tarafından ısırılmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments