Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan damlası görmek

Rüyada kan damlası görmek

Rüyada kan damlası görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, sorunların artacağına yorulur.

Rüyada kan damlası gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Rüyada damla damla kan görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir damla kan görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalettir.

Rüyada damlayan kan görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret eder.

Rüyada kan damlaları görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, umduklarını bulamayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bir kaç damla kan görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Rüyada kan damlaması görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, güzel günlerle tanışılacağına, yalan söylemeyeceğine işarettir.

Rüyada kan damlası görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki damla kan görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments