Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir işi başaramadığını görmek

Rüyada bir işi başaramadığını görmek

Rüyada bir işi başaramadığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet eder.

Rüyada bir işi başaramadığını gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Rüyada işe başlayacağını görmek huzur ve mutluluk bulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir işe başlayacağını görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş başında çalıştığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, zengin için yoksulluğa rivayet eder.

Rüyada masa başı iş görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada iş başı yapmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir işi başaramadığını görmek dik durmaya çalışacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında yara çıktığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı açık namaza durmak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments