Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş başı yapmak

Rüyada iş başı yapmak

Rüyada iş başı yapmak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet eder.

Rüyada iş başı yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya finansal başlıklı konular hakkında daha fazla kafa yormanız gerekebilir.

Rüyada iş başı yapmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş başında çalıştığını görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işe başlayacağını görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir işe başlayacağını görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada bir işi başaramadığını görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa başı iş görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başına masaj yapmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendi başına doğum yapmak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments