Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş başında çalıştığını görmek

Rüyada iş başında çalıştığını görmek

Rüyada iş başında çalıştığını görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş başında çalıştığını gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Rüyada iş başında çalıştığını görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, geleceğine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa başında çalıştığını görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, korkularının üzerine gideceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski çalıştığı işyerini görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, daima afiyette olacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bir işyerinde çalıştığını görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işaret eder.

Rüyada çalıştığım işyerini görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada eski çalıştığın işyerini görmek hastaysa şifa bulacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada eski çalıştığım işyerini görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Rüyada eski işinde çalıştığını görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments