Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan kafası kesmek

Rüyada insan kafası kesmek

Rüyada insan kafası kesmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada insan kafası kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada insan kafasını kesmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın kafasını kesmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, itibar kazanacağına, rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan kafa kesmek geçim derdi yaşayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işaret eder.

Rüyada insanın kafasını kesmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet eder.

Rüyada insan kafası kesmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine tabir olunur.

Rüyada horozun kafasını kesmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işaret eder.

Rüyada bebek kafasını kesmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun kafasını kesmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments