Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aklını yitirmek

Rüyada aklını yitirmek

Rüyada aklını yitirmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada aklını yitirmek gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elinden kan aktığını görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağında kan aktığını görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, iyi bir patron olacağına delalettir.

Rüyada parmaktan kan aktığını görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sümüğünün aktığını görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments