Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eve kilitlenmek

Rüyada bir eve kilitlenmek

Rüyada bir eve kilitlenmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kalabalıktan uzak olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir eve kilitlenmek gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Rüyada bir evde kilitli kalmak çok rahat bir döneme girileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilitli ev görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eve kilitlenmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir eve kilitlenmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kilitli kalmak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada kilit sesi duymak çekilen hasretin biteceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments