Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilitli ev görmek

Rüyada kilitli ev görmek

Rüyada kilitli ev görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, onlardan medet umacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilitli ev gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada evde kilitli kalmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada bir eve kilitlenmek işlerindeki bereketin kaçacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir evde kilitli kalmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve kilitlenmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilitli ev görmek çok yıpranacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir odada kilitli kalmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Rüyada kilidi olmayan kapı görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments