Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilit sesi duymak

Rüyada kilit sesi duymak

Rüyada kilit sesi duymak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, söz ve yetki sahibi olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet eder.

Rüyada kilit sesi duymak gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda ilerlemek, farklı çevrelere girmek veya farklı konularda etkinizi arttırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kilit sesi duymak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada yağmurun sesini duymak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu sesi duymak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuhaf sesler duymak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada uzaktan ses duymak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalet eder.

Rüyada babanın sesini duymak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalettir.

Rüyada melek sesi duymak verdiği sözleri tutacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölenin sesini duymak hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments