Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ermiş görmek

Rüyada bir ermiş görmek

Rüyada bir ermiş görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, geçim derdinden kurtulacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına alamet eder.

Rüyada bir ermiş gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Rüyada ölü ermiş görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada ermiş birinin mezarını görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavada yağ eritmek mutlu olacağına, aile saadetinin de artacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eriyen buz görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına rivayet eder.

Rüyada yağ eritmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada buz eritmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş eritmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ermeni görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments