Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş eritmek

Rüyada gümüş eritmek

Rüyada gümüş eritmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş eritmek gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Rüyada gümüş eritmek borçlarının artacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada er rahman okumak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalettir.

Rüyada ermiş birinin mezarını görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eritilmiş altın görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mehmet akif ersoyuu görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine rivayet eder.

Rüyada erzuruma gitmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ertuğrul gaziuyi görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, iş yeri sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ermeni evi görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments