Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ermeni görmek

Rüyada ermeni görmek

Rüyada ermeni görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada ermeni gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ermiş birinin mezarını görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada ermiş kadın görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata eritmek işlerinin sarpa saracağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tereyağ eritmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada erzincanua gitmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erzurum olduğunu görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eritilmiş yağ görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ermişle konuşmak hikmete kavuşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments