Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz eritmek

Rüyada buz eritmek

Rüyada buz eritmek eline haram para geçeceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, huzur dolu günler geçireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada buz eritmek gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada buz eritmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eriyen buz görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada düğününün ertelendiğini görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada erzurum olduğunu görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işarettir.

Rüyada ermiş kadın görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ermiş görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, rahat rahat yaşayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ak sakallı ermiş görmek kısmetlerinin açılacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada eritilmiş tereyağı görmek çok büyük paralar kazanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, onu darda bırakmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments