Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ermiş birinin mezarını görmek

Rüyada ermiş birinin mezarını görmek

Rüyada ermiş birinin mezarını görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, başarıları ile tanınacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ermiş birinin mezarını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz istikrar kazanarak ciddi noktalara gelebilir.

Rüyada ermiş birinin mezarını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ermiş mezarı görmek üzüntülerin sevince döneceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ermeni mezarlığı görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada gümüş eritmek bedeninin şifaya kavuşacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada eriyen kar görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine tabir olunur.

Rüyada göbek eritmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Rüyada erzincanua gitmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ermişle konuşmak aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments