Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ eritmek

Rüyada yağ eritmek

Rüyada yağ eritmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yağ eritmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Rüyada eritilmiş yağ görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavada yağ eritmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada yağ eritmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, maddi imkânlarının artacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada eritilmiş tereyağı görmek sıkıntılarını aşacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işarettir.

Rüyada kendini ermiş olarak görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, refah içinde olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına rivayet eder.

Rüyada eriyen buz görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada ermiş görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet eder.

Rüyada bir ermiş görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments