Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten iltifat almak

Rüyada bir erkekten iltifat almak

Rüyada bir erkekten iltifat almak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir erkekten iltifat almak gördüyseniz:

  • Üst pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin iltifat ettiğini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekten iltifat almak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada birinden iltifat görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iltifat edildiğini görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada iltifat almak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltifat etmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel iltifatlar almak şansının döneceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada birinden iltifat almak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments