Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltifat almak

Rüyada iltifat almak

Rüyada iltifat almak elden çıkan malların geri kazanılacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, yanlış seçimler yapacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltifat almak gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Rüyada birinden iltifat almak yeni planlar yapacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada iltifat işitmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, rakiplerine yenileceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birinden iltifat görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına inanılır.

Rüyada iltifat almak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin iltifat ettiğini görmek geçecek güzel bir ömre, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada güzel iltifatlar almak ondan şifa göreceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulur.

Rüyada iltifat edilmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada iltifat etmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments