Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden iltifat almak

Rüyada birinden iltifat almak

Rüyada birinden iltifat almak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, imkanlarının artacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok büyük bir işe girileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden iltifat almak gördüyseniz:

  • Belli fırsatları değerlendirebilmek için organize olmanız gerekiyor.

Rüyada kıza iltifat etmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına işarettir.

Rüyada iltifat almak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iltifat işitmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltifat edildiğini görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin iltifat ettiğini görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden iltifat görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada iltifat etmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada güzel iltifatlar almak rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments