Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltifat etmek

Rüyada iltifat etmek

Rüyada iltifat etmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret eder.

Rüyada iltifat etmek gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizden faydalanarak evinizi veya işinizi ilgilendiren konuları daha kolay ele alabilirsiniz.

Rüyada bir erkekten iltifat almak işinde büyük zaferler elde edeceğine, üzüntülerin son bulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada iltifat görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada iltifat edildiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iltifat işitmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına delalettir.

Rüyada iltifat etmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinden iltifat almak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iltifat almak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, yol alacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin iltifat ettiğini görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments