Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden iltifat görmek

Rüyada birinden iltifat görmek

Rüyada birinden iltifat görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada birinden iltifat gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Rüyada birinden iltifat almak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ona özlemle sarılacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalettir.

Rüyada güzel iltifatlar almak yaşanan ayrılıkların biteceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada iltifat edilmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iltifat almak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekten iltifat almak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıza iltifat etmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sözleri tutulacağına rivayet eder.

Rüyada iltifat işitmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin iltifat ettiğini görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments