Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para vermemek

Rüyada bozuk para vermemek

Rüyada bozuk para vermemek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Rüyada bozuk para vermemek gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada sokaktan bozuk para toplamak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para paylaşmak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yerde bozuk para bulmak karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine bozuk para verdiğini görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, işlerin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cepte bozuk para çıkarmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete bozuk para düşürmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yolda bozuk para görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, bol kazançlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments