Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk parayla oynamak

Rüyada bozuk parayla oynamak

Rüyada bozuk parayla oynamak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, bol bol hayır duası alınacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk parayla oynamak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Rüyada bozuk parayla oynamak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada denizde bozuk para görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, canının ve malının garantide olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada anneye bozuk para vermek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada denizde bozuk para toplamak tabiri caizse can bulacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para fırlatmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada elde bozuk para görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına inanılır.

Rüyada kavanozda bozuk para görmek kendine olan güvenini yitireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kağıt bozuk para görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments