Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadından bozuk para almak

Rüyada kadından bozuk para almak

Rüyada kadından bozuk para almak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, zararların üst üste geleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada kadından bozuk para almak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz işlerin tamamlanmasında bir çok engelle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kadından bozuk para almak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalettir.

Rüyada avuçla bozuk para görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para kusmak hiçbir sorun yaşamayacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada bozuk ve kağıt para görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, refahının ve varlığının artacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada akrabadan bozuk para almak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalettir.

Rüyada bozuk parayı birine vermek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine bozuk para vermek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada bozuk para toplamak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments