Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapma beyaz gül görmek

Rüyada yapma beyaz gül görmek

Rüyada yapma beyaz gül görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada yapma beyaz gül gördüyseniz:

  • Yakınen tanımadığınız kişilerle bilgi paylaşmanız kayıplara neden olabilir, güvendiğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada mavi ve beyaz gül görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına delalettir.

Rüyada demet beyaz gül görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz ve pembe gül görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet eder.

Rüyada solmuş beyaz gül görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gonca gül görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, rakiplerine yenileceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda beyaz gül görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Rüyada ölüden beyaz gül almak sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz gül almak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments