Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gül aldığını görmek

Rüyada beyaz gül aldığını görmek

Rüyada beyaz gül aldığını görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada beyaz gül aldığını gördüyseniz:

  • Geleceğinizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda duygusal anlamda biraz gergin olabilirsiniz.

Rüyada birinden beyaz gül aldığını görmek kişinin içinin daralacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gül aldığını görmek işini layığı ile yerine getireceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden gül aldığını görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Rüyada birinden kırmızı gül aldığını görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına inanılır.

Rüyada kırmızı gül aldığını görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, sıkıntılarının artacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada gül aldığını görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe gül aldığını görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına yorulur.

Rüyada sarı gül aldığını görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments