Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle yıkanmak

Rüyada bir erkekle yıkanmak

Rüyada bir erkekle yıkanmak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, işlerinin bozulacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle yıkanmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak bankadaki hesabının kabaracağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada tanımadığım bir erkek görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, gayrimenkul işine girileceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekten yardım almak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin gelinlik görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, iyi anlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından sevilmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşından ayrılmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeği görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yaşlı erkekle öpüşmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments