Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir erkeği görmek

Rüyada evli bir erkeği görmek

Rüyada evli bir erkeği görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, durgun giden işlerin açılacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, gelişmelerin olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Rüyada evli bir erkeği gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada ünlü bir erkekle evli olduğunu görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir erkekle öpüştüğünü görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir erkekle konuşmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, inancının zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada evli bir erkeği sevmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek sadece kendisini düşüneceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin erkeğin evli olduğunu görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı bir erkekle evli olmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments