Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı erkekle öpüşmek

Rüyada yaşlı erkekle öpüşmek

Rüyada yaşlı erkekle öpüşmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, feraha ermeye, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı erkekle evlenmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek çekilen çilelerin sona ereceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada genç bir erkeği yaşlanmış görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, mutluluk ve saadete, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada orta yaş erkek görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği yaşlanmış görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Rüyada yaşlı erkeği genç görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulur.

Rüyada yaşlı erkekle öpüşmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hataların düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments