Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığım bir erkek görmek

Rüyada tanımadığım bir erkek görmek

Rüyada tanımadığım bir erkek görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığım bir erkek gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yatmak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek dertlerinin günden güne artacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle öpüştüğünü görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, fakirlikten kurtulmaya yorulur.

Rüyada tanımadığın erkeğe aşık olmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın erkekle tokalaşmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeği sevmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments