Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle nikahlanmak

Rüyada bir erkekle nikahlanmak

Rüyada bir erkekle nikahlanmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yeni alanlara yöneleceğine, işlerinin gerileyeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkekle nikahlanmak gördüyseniz:

  • Yükselmeniz için bazı arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız var.

Rüyada bir erkekle nikahlanmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntısının biteceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada erkekle nikah kıymak yeni bir semte taşınılacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada başka erkekle nikahlanmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekle nikahlanmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nikah tarihi aldığını görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi imam nikahını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisiyle nikahlanmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalet eder.

Rüyada birinin nikahlandığını görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments