Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle nikahlanmak

Rüyada erkekle nikahlanmak

Rüyada erkekle nikahlanmak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada erkekle nikahlanmak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada bir erkekle nikahlanmak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle nikahlanmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka erkekle nikahlanmak fakir çocukları giydireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine delalettir.

Rüyada erkekle nikah kıymak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah memuru olmak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının nikahını görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah yapmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada dini nikah kıydığını görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments