Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin nikahlandığını görmek

Rüyada birinin nikahlandığını görmek

Rüyada birinin nikahlandığını görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin nikahlandığını gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Rüyada nikah masasında ağlamak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, canlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet eder.

Rüyada imam nikahı kıyılacağını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, dertlerinin artacağına, haneye dertlerin gireceğine  rivayet eder.

Rüyada nikah haberi almak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, iş güç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada imam nikahıyla evlenmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada oğlunun nikahlandığını görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah hazırlıkları yapmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, özgüveninin yerine geleceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada zorla nikah kıymak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments