Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah tarihi aldığını görmek

Rüyada nikah tarihi aldığını görmek

Rüyada nikah tarihi aldığını görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, şansının bahtının açılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, geçim derdinden kurtulacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, dünya malı edineceğine yorulur.

Rüyada nikah tarihi aldığını gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Rüyada nikah tarihi aldığını görmek ekmeğinin artacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah tarihi görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, birikmiş parasının olacağına yorulur.

Rüyada nikah tarihi almak kendi bildiğini okuyacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Rüyada öleceğin tarihi görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada tarihi küp görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada denizden tarihi eser çıkarmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine alamet eder.

Rüyada tarihi eser altın bulmak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün tarihi belirlemek şans ve kısmet elde edeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments