Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi imam nikahını görmek

Rüyada kendi imam nikahını görmek

Rüyada kendi imam nikahını görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, mal ve para kazanılacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kendi imam nikahını gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Rüyada imam nikahı kıyılmak kişinin her daim iyi anılacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Rüyada imam nikahının kıyıldığını görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada imam nikahı yaptırmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işarettir.

Rüyada imam nikahı yapmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Rüyada imam nikahı olmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada imam nikahlı evlenmek güzel işlere imza atacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imam nikahlı olduğunu görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayatının daha kolay olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendi imam nikahını görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments