Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle evli olmak

Rüyada bir erkekle evli olmak

Rüyada bir erkekle evli olmak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle evli olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada erkek kardeşle evli olmak bazı sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını evli görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle evli olmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, işlerin devam edeceğine delalettir.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulur.

Rüyada evli bir erkekle yakınlaşmak nifak sokanların cezalandırılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir erkekle evlendiğini görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments