Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle evli olmak

Rüyada erkekle evli olmak

Rüyada erkekle evli olmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aileyle iş yapmayacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkekle evli olmak gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işaret eder.

Rüyada evli bir erkekle yakınlaşmak ettiği zararları telafi edeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Rüyada evli bir erkekle evlendiğini görmek işlerinin yarım kalacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada evli erkekle sevgili olmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kardeşle evli olduğunu görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını evli görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının evli olduğunu görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments