Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle evli olduğunu görmek

Rüyada bir erkekle evli olduğunu görmek

Rüyada bir erkekle evli olduğunu görmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yüküne ortak olacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz.

Rüyada evli erkekle öpüşmek rahat ve huzurlu olunacağına, bol bol hayır duası alınacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar erkeği evli görmek borçların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, onun zamanını çalacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine yorulur.

Rüyada evli erkeği öpmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle evli olmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada evli erkekle sevgili olmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekle evli olmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments