Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek tarafından okşanmak

Rüyada bir erkek tarafından okşanmak

Rüyada bir erkek tarafından okşanmak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından okşanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Rüyada erkek tarafından okşanmak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkek tarafından okşanmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, canın sıkılacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada bir erkek tarafından okşandığını görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, düşmanlarını bile affedeceğine işarettir.

Rüyada hoca tarafından okunmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Rüyada hoca tarafından okunduğunu görmek hedeflerine kavuşacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından okunmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, verimli olacak işler yapacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Rüyada erkek oğlu olduğunu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, yaşamını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments