Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, onlara hocalık edeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, makbul olan şeylere delalet eder.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oku sesi duymak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Rüyada oğlunun sesini duymak tartışmaların kavgaya döneceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim sesi duymak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kuran sesi duymak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide kuran sesi duymak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, sorunların atlatılacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada kuran okunurken duymak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, inancından ödün vereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments