Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek oğlu olduğunu görmek

Rüyada erkek oğlu olduğunu görmek

Rüyada erkek oğlu olduğunu görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek oğlu olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Rüyada erkek oğlun olduğunu görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan erkek görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada erkek kardeşinin oğlu olduğunu görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek oğlu olduğunu görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından okşandığını görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, gururlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkek tarafından okşanmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, işlerinin kapanacağına, çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından okşanmak yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments