Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından okunmak

Rüyada biri tarafından okunmak

Rüyada biri tarafından okunmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından okunmak gördüyseniz:

  • Detaylı tetkikler sonrası ilerlemeniz, ileride pişman olmamanızı sağlayabilir.

Rüyada biri tarafından okunmak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, erken evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada bir erkek tarafından okşanmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Rüyada hoca tarafından okunmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada bir erkek tarafından okşandığını görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara delalettir.

Rüyada hoca tarafından okunduğunu görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet eder.

Rüyada erkek tarafından okşanmak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Rüyada oğlundan hediye almak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kitap okuyamamak her geçen gün başarıların artacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments