Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek tarafından okşandığını görmek

Rüyada bir erkek tarafından okşandığını görmek

Rüyada bir erkek tarafından okşandığını görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, ticarette şansının düşeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Rüyada bir erkek tarafından okşandığını gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada bir erkek tarafından okşandığını görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından okşanmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, güç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından okşanmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada hoca tarafından okunmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından okunmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoca tarafından okunduğunu görmek kalp kıracağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kazancının iki kat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan erkek görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek oğlun olduğunu görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments