Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından kurtarılmak

Rüyada birisi tarafından kurtarılmak

Rüyada birisi tarafından kurtarılmak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, günden güne sorunlarının artacağına, zinde kalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalettir.

Rüyada birisi tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Gerilime rağmen hayranlarınız artıyor olacak.

Rüyada kurt tarafından ısırılmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, manevi olarak hasar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt tarafından öldürülmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık tarafından kurtarılmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt tarafından kovalandığını görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, başına uğursuz olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurt köpeği tarafından kovalanmak kısmetinin kendinden yana olacağına, zararların günden güne artacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlar tarafından kovalanmak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kurt tarafından yenmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine yorulur.

Rüyada biri tarafından kurtarılmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments