Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin kovaladığını görmek

Rüyada bir erkeğin kovaladığını görmek

Rüyada bir erkeğin kovaladığını görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin kovaladığını gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Rüyada erkek çocuğu kovalamak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği kovalamak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin kovaladığını görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada eşinin kovaladığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, işlerdeki karın artacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini kovalamak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin kendini kovaladığını görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyik kovalamak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, işlerinin yolundan çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments