Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak

Rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak

Rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğse yaslanmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada göğsüne yaslanmak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yaslanmak insanlara yol göstereceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine yaslanmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin göğsünü görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments